Sorry..

Förlåt för en super kass uppdatering.. Men jag har inte haft någon speciell lust för att vara helt ärlig. Just nu har jag lite annat att stå i som kommer ske framöver, fått ringa samtal, bokat in möte nästa vecka osv.. Det ska bli skönt när detta är ett avslutat kapitel, försöka blicka framåt..Varje dag är en dag man blir påmind,och oavsett vad så kommer de alltid vara så. 

Jobbat hela dagen idag, börjar vanligtvis 10.30, men min kollega behövde komma lite senare så jag började 9.45 istället. Har varit en ganska dryg dag i förövrigt, lite kunder, lite att göra! Typ fått ha massa dötid, men många sånna dagar finns det gott om också. Vi har Reat ut massor av grejer nu, vi tänkte att vi vänder på allt som visas i de krossade fönstret in mot butiken istället och gör en stor Rea skyllt. Perfekt blev det :) Nu blir det nog bara en chill kväll, sen imorgon är det jobb imorgon 10-14 och därefter får jag se om de blir att dra på en fest som var någonstans med en vän. 

Aja vi hörs :) ha de bra!

Dior rosy bow

Beställde ett skal för ett bra tag sen men det kom aldrig så mejlade dem så skickades det ett nytt men såklart fanns det inte i färgen jag ville ha så fick ta en annan. Men det är snyggt det också :) 

Blev Dior rosy bow 355!

Måndag

Godmorgon!
Ny vecka och nya möjligheter. 
Jag ville verkligen inte resa mig ur sängen idag, var verkligen så varmt och skönt och sömnen har ju varit sådär då jag inte använt nässpray, jag försöker vänja mig av det igen.. Så har varit så täppt, sjukt jobbigt. Men det är inte bra att vara så beroende som jag är, har haft näsblod dagligen också och det beror just på det. 

Aja jobba 10.30-18.15 idag sen blir det en lugn kväll. Har inga större planer :) längtar redan till imorgon kväll för mer ledighet haha.. 
Morgonkaffe, de bästa som finns :D