Söndag

Hej! 
Har haft en superhärlig helg. Jobbade i fredags och sen i lördags var det också jobb sen drog jag och Frida hem till mig snabbt som tusan och gjorde oss i ordning och bytte om. Därefter körde pappa oss in till stan där vi mötte upp våra andra kollegor samt alla från dem andra butikerna och chefen. Vi åt på pepelino blev fläskfilé plankstek, och sen bussen till Helsingborg för att kolla Magnus uggla konserten. Väldigt trevligt var det och den var bra. Det var en julklapp vi fick av vår chef så det tackar vi för :) kom hem runt 11 tiden igen och idag händer det inte så himla mycket :) 

Godmorgon

Ny vecka igen och det betyder såklart jobb måndag och tisdag innan två dagars ledighet igen ;) Börjar 10.30 idag till stängning 18.15 därefter blir det nog bara hem och ta det lugnt antar jag. 

Just nu sitter jag och dunkar lite musik såhär på morgonen, mysigt värre! Ska köra om ca en timme. Måste också boka om min tid för naglarna, har tid på tors men känner att jag kan klara mig till nästa vecka istället. De har ju bara gått tre veckor nu så inte växt ut alldeles för mycket heller. Brukar göra påfyllning var 4:e vecka iallafall. 

Men vi hörs :)
word (y)
 
 

Netflix

Har ju gratis netflix som ja fick med i 6 månader när jag köpte tv:nu så får ju utnyttja det i massor. Kollar nu serien pretty Little liars och myser med min älskade katt. Han e så go :D