Jordgubbar

Årets första jordgubbar, och svenska dessutom. Så jävla gott :) 

Eurovision


Då var det lördag, skönt var det att sova ut och ännu bättre att vakna med min finaste älskling bredvid mig. Vi gick upp vid lite över 12 kanske, och sen drog vi till Båstad först inom hans pappa en runda och sen käkade vi glass på torget, gott och mysigt :)

Tanken var att det skulle bli fest ikväll, men det blir inte av för några anledningar, och utgång blir det inte heller för känner mig inte längre pepp alls. Så blir en hemmakväll tillsammans med familjen för att kolla Eurovision Song contest och äta chips med dipp:) Men det går bra de med, slippa bakisdelen imorgon haha..

Godmorgon

Sitter just nu och äter frukost och har fixat mig klart, och jag börjar jobba idag kl 12-18.15. Fast har så jävla ont i mina knäväck, (jag vet helt knas) men har bränt mig som fan på ryggen och benen där bak så röd jag är. Aldrig mer solen så länge och nästa gång ska jag fan ta på mig solskyddsfaktor i massor haha. Men får se hur det går på jobbet idag, kan ju inte röra mig så fort haha.. 

Men men aja hade gärna suttit kvar här hela dagen och inte rört mig alls, för att slippa smärtan men de valet finns dock ej ;) bara till att röra sig mot jobbet. 

Hörs kanske ikväll:)
PUSS