Bytat bloggportal

 
Som ni säkert märkt har jag inte skrivit här på ett tag.. Jag har nämligen bytat bloggportal, till myshowroom.se! 

Så gå numera och kika in här: jellad.myshowroom.se så kommer antingen denna stängas ner eller stå kvar som den är ifall jag i framtiden ändrar mig och vill tillbaka. Men som det ser ut nu så trivs jag bra på den andra och det är där jag är för att stanna, så in och kika där nu :) 

bokat tid

Har fått en tid hos frisören på onsdag efter jobbet vid 15.15, så blir det en liten förändring. Korta ner håret en hel del så jag kan ha det nersläppt mer och få lite liv i det. Och slinga det ;) Får hoppas de blir så jag vill och ser de i huvudet framför mig. 
 
Annars ser det ut att bli en lugn måndag, vilket jag inte alls klagar över. Dessa dagarna är alltid så tråkiga ändå, som söndag ungefär.. haha! 

Har även fått handpenning på min canada goose jacka jag säljer som ska skickas den 25:e då jag får resterande av pengarna! Så skönt att bli av med den och fick det jag hade tänkt mig :) 
 

Bytar däck

Är just nu på min pappas jobb i lokalen och byter däck på min bil. Köpte dubbdäck som är som nya för enbart 200:- styck, ja billigare än så kan man inte komma undan med. Balansera dem och kränga på nya däcken tar lite längre tid men jag sitter i köket och ser på, här är värme åtminstone ;)

Alla hjärtans dag idag, nästan det enda jag sett på Facebook haha.. Jag skulle egentligen träffat älskling idag men vi tar det imorgon eftersom jag börjar tidigt och jag håller på med detta nu och han skulle med iväg tidigt. Så vi får ta det imorgon, då det även är helg. Hur underbart är inte det !? :D

Hörs senare ;)