Lunch

Sitter just nu och käkar lunch, var uppe tidigt imorse då jag hade nageltid i stan kl 09.00 och 10 började jag jobba, stress ;) men jag hann till och med bli färdig innan. Och hade inte varit hela världen om jag kommit lite sent, tur man har ett så bra jobb med bra kollegor och man kan vara lite flexibel :) 

Vi fick som vi ville så vi stänger butiken kl 16.00 idag, så de ska bli skönt. Har fortfarande inte kommit på helt vad jag ska göra faktiskt! Men de märker vi :)

Ha en bra Valborg iallafall och sup lungt ;)

Sorry

Har uppdaterat helt super kasst så det finns inte. Har jobbat mer nu än vad jag brukar eftersom ena kollegan har semester och den andra tog denna veckan så har fått göra lite inhopp. Dock hade jag hoppats på att vi skulle stänga kl 16.00 imorgon som vi skrivit upp från början men nu verkar det som att vi ska stänga 18.00 och det är jag inte så jätte sugen på faktiskt.. Då jag har andra planer som förstördes.. 
 
What ever, annars flyter allt på som vanligt, finns ju brister i allt men de är bara till att försöka göra de bästa av allt. Har haft några nätter då sömnen varit kaos och tankarna har snurrat för jag vaknat av mardrömmar. Advokaten var också och besökte mig då jag skulle skriva på ett papper. 
Men struntsamma det var ju inte ens det jag skulle snacka om.
 
Imorgon är det Valborg, vet inte om de blir fest här i byn med allt vanligt folk man brukar festa med eller om jag drar till Lund med annat folk. Får se vad jag ens är sugen på, de där med Lund blev ju lite sådär nu när jag ska jobba till 18 och inte hinner hem innan.. Man vill ju gärna byta om, göra sig iordning och allt det där utan stress. Vi får helt enkelt se vad de har att erbjuda, jag hamnar där jag hamnar ;)


Måndag

Håller på att fixa ute i trädgården, eller ja mamma och pappa gör!
Har tagit bort all gräs inklusive plattorna och rabatten då vi ska ha ett trallegolv där så vi får en fin uteplats nu till sommaren. I helgen ska resten göras vid och blir förhoppningsvis klart då. Kommer bli så snyggt, och så ska vi ha lite led lampor runt om, fint! 
Jag sitter mest och glor på i brist på annat haha.. 

Annars har helgen varit super härlig, vi var på väla i lördags och då fick jag ju med mig en MK väska samt en ny berlock till mitt Thomas sabo armband, för jag hade ett tillgodokvitto som ja ville använda. Sen en topp och lite sånt, på kvällen blev de utgång väldigt lyckad trots lite drama som vanligt.. Men tröttsamt hur folk alltid ska lägga sig i och förstöra för andra, och när man väl ska konfrontera dem så låter de annorlunda. Men träffade på lite nytt roligt folk stod och snackade en hel del sköna typer haha! Annars så var det väldigt lugnt igår, jag var helt utslagen och bakis och så blev det maxi en runda sen chill hela dagen :) har varit otroligt skönt med långledigt synd det går så snabbt bara. Men nu väntas 5 dagars jobb. Hoppar in för en kollega som har semester på dagarna jag har ledigt :) blir fint. Hoppas ni haft en bra
Påsk :)