Lunch på jobb

Sitter just nu och har lunch på jobbet:) fick bli Graffiti idag, mumsigt värre.  Slutar 18.15 sen blir det hem och göra så lite som möjligt. Antagligen BB som vanligt haha!
Snart är det helg, can't wait ;)
MUMS

Tisdag

Godkväll alla :) 
Just nu sitter jag och tittar på BB, köpte ju 24/7. Och lyssnar på musik. 
Förut blev det iväg till hässleholm och lämna bilen vi köpte häromdagen för den behövde lagas lite, så vi fick med oss en lånebil hem, en peugot. Och imorgon blir det jobb hela dagen lång, och samma på torsdag så hoppas på att tiden går fortare än någonsin. Och på fredag ska jag nog ta mig in till stan för att sola lite och få håret klippt. Behöver det verkligen haha lite planerat så man inte bara sitter och gör ingenting. 

Testade nya penslarna innan, tog svart ögonskugga och skuggade ut den, blev skit bra :)

sminkborstar

Ny vecka, nya möjligheter. Det går otroligt fort, snart helg igen hoppas jag. Är så sjukt festsugen så det måste fan bli någon utgång i helgen kan jag tycka. Ska jobba onsdag-torsdag o sen ledig resten.

Förresten varit och hämtat ett paket som kom på posten idag, mitt paket från E.L.F cosmetic. Beställde ju nytt direkt efter förra paketet jag fick. Sjukt nöjd, och beställde mest sminkborstar denna gången.