jonstorps marknad

Fin lördag idag med härligt väder, det klagar man ju absolut inte på :) Sitter just nu och ska äta lite frukost, och Bea är påväg hit så ska vi dra till Jonstorps Marknad, allt för att fördriva tiden. Sen ikväll är det ju som sagt fest, och jag är peppad till tusen och mer därtill. Har ju en massa god dricka nu ;) 
 
Nu måste jag kila, och göra mig färdig för sen ska vi dra =) 
PUSS
Jag och min fina vän http://beeatriiz.blogg.se/ gå in och kika på hennes blogg :)♥

HELG ♥

Blev inget inlägg igår, i know! Men hade verkligen ingen tid över till att fixa det. Gick upp vid 7 igår för att sedan dra och vara på UM vid 9 sen direkt till jobbet därefter och jobba hela dagen. Kom hem vid halv 7 igårkväll sen var det bara till att äta och ta det lugnt. Var sjukt trött också. 

Men var tog det fina vädret vägen? Jag som trodde det skulle vara sol och grejer men nej. Fast hoppas det kommer tillbaka :) Nu ska jag bara kolla tv och ta det lugnt sen blir det väll en dusch. 

Och imorgon blir det förmodligen fest :D
Hur ser er helg ut?

Hörs
YSL - har ingen bild just nu så får bli denna tagen av mig. 

Onsdag

Godkväll alla fina!
Jag har inget kul att skriva om just nu, så därför har det bara blivit ett inlägg per dag om min vardag tråkigt nog. Men ska försöka bättra mig med det, i promise. Ska försöka göra lite färdiga inlägg som kan publiceras. 

Dagen idag har varit jobb 9.45-14.00 ganska lugnt och fick fixat lite med rean vi ska ha. Sen drog jag en sväng inom mammas jobb och stannade där tils hon slutade och sen hemåt. Därefter drog jag med och handlade och nu sitter jag här efter att ha varit duktig och diskat och lite så, klarar inte av att se en hel hög med disk. (diskmakinen var full)

Blir att ta det lugnt resten av kvällen då det blir upp tidigt imorgon igen, ska vara på UM kl 9 och fixa nya p-piller, sen jobbar jag 9.45-18.15 imorgon. Ha en bra kväll :)