drar till stan

Godkväll folk! Denna lördag har nog varit den segaste på länge, har bara varit hemma och suttit framför datorn och sovit?! Det känns inte alls okej, men vid 21.10 tar jag bussen in till stan för att dra hem till en kompis där jag sover inatt. Och imorgon ska hon tatuera sig kl 14 och jag följer med och kikar lite, om inte andra hinder såsom att kolla bil kommer upp, vi får se helt enkelt!

Nu ska jag fixa det sista sen ta en prommis mot bussen. Läntar verkligen efter bil kan jag säga, speciellt med detta kalla, blåsiga och regniga väder. Känns som mina nya syssla, att leta bil varje timme på blocket men i know what i want ;)
fina va? klart vi är ;)

If you want something

Ligger i sängen nu och ska sova om ett tag, har hörlurarna i och musiken igång! Kan behövas ibland, skönt att somna till också.

If you want something, you have to fight fot it! Please baby show me what you really want!

Med detta säger jag godnatt :)

Fixat naglar, och kollat bilar

Godkväll! Nu är jag nyss hemkommen från allt jag gjort, vilket faktiskt inte varit mycket. Men var som sagt och fixade mina naglar, tog brons glitter denna gången. Efter det åkte jag med pappa direkt till malmö för att kolla en bil till honom, dock var den inte så fin som han sagt då pappa upptäckte tusentals stenskott på huven och att den varit krockad vilket han själv tydligen inte visste?

Men men, sen åkte vi vidare till helsingborg och käkade mat och sen därefter för att kolla bilen till mig, det fanns väll lite saker som behövde göras vid, men inget svårt eller märkvärdigt. Den var fin annars och skön att köra så ska fundera lite :)

Nu ska jag ta det lugnt, imorgon väntas jobb 9.45-18.15 sen får vi se hur dagen blir :) Puss