Godkväll

Just nu sitter jag och gör absolut ingenting, dricker en kopp kaffe och lyssnar på musik. Något som piggar till en lite, och är ju hur uttråkad som helst också. Funderar på att starta ett avsnitt av OTH, det är verkligen en av dem bästa serierna jag sett, älskar verkligen den och har man väl börjat kolla ett avsnitt så vill man bara fortsätta. Men är ju på säsong 8, och har bara några få avsnitt kvar där. Sen får man väll vänta ett bra tag tills det kommer in säsong 9.

På tal om annat, måste verkligen varit surt för dem som drog till malmö idag för att kolla rihanna konserten.. Jag hade blivit pisslack om jag stått där i 5 - 12 h och köat och sedan får ett besked en timme innan den börjar att den blir inställd pga rihanna insjuknat. Helt sick är det vekligen!

Nu ska jag inte babbla på mer, Michaela har förresten börjat på min header lite också och ska kika lite mer på den ikväll, så kanske har den om inte så länge till. Min blogg har ju krånglat till sig lite, så lite förändring ska bli skönt även om det inte blir så stor. Men lite gör skillnad :) 

work

Hej!
Idag är det återigen måndag, och det är verkligen en dryg dag på veckan. Men jag ska inte bara sitta hemma och glo idag utan ska iväg och jobba 14 - 18.00 faktiskt. Så det är ju bara 4 timmar, det går snabbt :) Sen får jag se vad som händer därefter, troligtvis ingenting. Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon. 

Dagens outfit 

Godmorgon

Vaknade för ungefär en timme sedan, och nu sitter jag och äter lite frukost och dricker lite kaffe. 
Igår var toppen, var ju ute med några vänner lite överallt i stan. Kom hem runt 3 tiden tror jag det var, så idag är man lite sliten. Mår inte så bra idag heller, inte pga att jag skulle vara bakis för det är jag verkligen inte, drack inte så mycket igår. Har huvudvärk, ont i magen och mår illa. Hade det igår också, hoppas jag inte är päväg att få maginfluensa eller något sådant, det är jag inte sugen på.. Har varit sjuk tillräckligt nu faktiskt! 

Men nu ska jag försöka äta upp min frukost, ha en bra dag :)
Puss