packa

Vaknade vid 10, åt frulle och tog de lite lungt och vid 11 drog jag och hämtade Bea för att sedan köra mot väla, skulle se om jag hittade något att ha på mig imorgon, men det var ju svårare än svårast. Men tror nästan jag vet vad jag ska ha, tar med mig något extra att byta med om jag ångrar mig och Bea handlade present till sin mamma. Kom nyss hem blev en snabb runda och kika där bara, har satt på lite kaffe så nu är de på med massa musik på högsta volym och börja packa. Ikväll drar jag till Jennie och sover där för att sedan gå upp tidigt som bara den för att sedan ta oss till helsingborg då bussen går 7 på morgonen på sthlm. Kryssningen kommer bli helt jäkla underbar tror jag, taggad som fan.

Vi hörs kanske på ett inlägg senare om jag har tid :) Puss
 

Outfit

Godkväll snyggingar.
Kom hem från jobbet för en stund sen och har ätit kvällsmat, och nu dricker jag en god kopp kaffe. Nu är jag ledig fram tills lördag, woho och det börjar närma sig till kryssningen. Jag ska bara ta det lugnt idag, och mysa i soffan framför någon bra film eller datorn. Tog en biold på dagens outfit, nya koftan från ullared (Ganska lik odd molly) Och ett par nya stövlar jag inte använt alls, då jag köpte dem för flera månader sen.

Nyfixade naglar

Har precis varit i stan och fixat naglarna, känns skönt att ha dem gjorda. Och jag är super nöjd :) nu ska jag och mamma handla lite mat på maxi sen ska jag hem och så kommer bea en liten runda :)