Godkväll

Hej snyggingar.
Hoppas ni haft en toppen dag i detta härliga väder som varit. Jag har haft en toppendag, tog det mest lungt på dagen och senare runt 5 tiden då pappa slutade, åkte vi iväg till helsingborg och kikade på dator till mig, och jag köpte även den, så himla skönt att äntligen ha det fixat och avklarat. Eftersom min andra dator lever i sin egna lilla bubbla och dör lite då och då så känns detta så mycket härligare. En levande dator haha

En ACER ASPIRE 5742G Blev det, en super bra dator verkligen.  
Köpte även ett par högtalare med, det var längesen jag hade det, och tänkte de kan ju vara härligt med lite bättre högtalare än vad datorn faktiskt har,  speciellt nu på sommaren med. Fick även inhandlat mer än bara dator och högtalare, nämligen lite kläder. Ett par beige shorts, en topp och en tröja, och ett nytt skal till min iphone :) Ett vanligt vitt hårt skal. 

Det var allt jag hade att skriva just nu, kanske dyker upp något sen, annars hörs vi imorgon. 
PUSS'

Blogga igen, ja eller nej?!

Som ni förmodligen märkt har min uppdatering varit den sämsta på jorden någonsin.. har faktiskt varit över på nattstad och bloggat lite till och från, men sen igår kom jag och tänka på att kanske man ska gå över till blogg.se och testa igen? för skojs skull.  

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist som faktiskt var 23 Februari, oj de va ju inte igår som sagt. Jag tänker inte dra långa delar utav det, men de finns en sak som var den bästa under den tiden och det var ju såklart den 10 juni denna månaden, då jag tog studenten. Bästa dagen som man någonsin kunnat uppfinna, de var en dag som aldrig kommer att glömmas, helt oförglömlig. 

Det känns så skönt, men såklart kommer man ju sakna skolan lite det gör nog dem flesta, men det man kommer sakna mest är ju alla loven. 

Så vad gör jag just nu..?
Jo jag "sommar"jobbar faktiskt.  Där jag jobbar nu har jag faktiskt extra jobbat sen i december så det är ju ett ställe jag trivs otroligt bra på :)
bjuder på en bild från när vi sprang ut.
Så till den stora frågan, vad tycker ni ska jag börja blogga igen eller inte? 
JA/NEJ 


Ha en fortsatt härlig onsdag i detta underbara väder.