Bra text

Hitta killen som älskar dig för den du är, han som kallar dig vacker istället för sexig.
Han som visar vad han känner för dig. Han som vill visa upp dig för hela världen. Han som bara skiter i alla andra tjejer han kan få. Han som ligger vaken bara för att få se dig sova. Han som håller dig i handen framför sina vänner. Han som vänder sig om och ler mot sina kompisar och säger: Det är hon jag älskar!

Godkväll

Kom typ nyss hem från att ha varit borta hela dagen igår o idag, drog ju och jobbade först och sedan blev det hem fort som bara den sen hem till en kompis, drack lite och sen iväg igen för att dra till helsingborgsfestivalen. Var där till halv 1 sen tog vi bussen hem, tur dom hade en extra buss så att man slapp stå en gång till. Så nu fick vi sitta påvägen hem. 

Men felicia drog med mig hem nu, så här sitter vid med varsin dator och tar det lungt, är ganska trött efter jobb, o alla andra händelser. Nu har jag bara en vecka kvar att jobba, och den veckan är inte dålig eftersom jag inte börjar förrens 14.00 känns skönt. 

Skriver nog mer ikväll :) 
Igår var det Joddla med siv, bra ös där.

jobb -> festival

Hej. 
Vet att jag varit seg med min uppdatering men har inte orkat och har faktiskt inte sovit hemma igår natt. Drog nämligen direkt till helsingborgsfestivalen i torsdes, var där till 12 sen drog vi hem till min kompis. Och sen var det ju bara upp o jobba igår igen. Idag ska jag också jobba igen, men nu e det ju bara 4 timmar. Så det klarar jag fint, sen blir det väll hem en runda, göra sig i ordning o sen iväg till helsingborgsfestivalen igen :) 

Ha en bra dag, vi hörs nog imorgon. 

shopping

Gick in en snabbis på BREAK i stan under arbetstid, tur man har snälla kollegor som låter en gå in o handla lite snabbt. Det var nämligen utförsäljning i deras gamla butik då dem flyttat till en annan lokal, så jag fyndade på två linnen idag, det svarta jag har på bilden och ett likadant i blått som jag ej fotade. 50 kr styck, som hittat ju, och dem är från märket Rut m.fl.

Älskar linnen med brottarrygg. Har blivit helt kär i dem. 
Vad tycker ni om linne med brottarrygg?

Godmorgon

Nu är jag vaken, eller ah har varit det ett tag.
Sitter och dricker lite kaffe, men ska snart fixa det sista för att sen cykla till bussen som tar mig mot jobb.
Bara denna dag och tre arbetsdagar kvar sen håller jag en dags helg för att sedan gå på igen på måndag, fast nästa vecka har jag trots allt sovmorgon varje dag och börjar 14.00, så det är lite efterlängtat. 

Vi hörs senare när jag kommer hem igen. 
Tog mig tiden och fotade dagens outfit. 
Känns bättre med någon bild än egobild eller ingen alls haha. 

Tv resten av kvällen

Har inte haft något speciellt att uppdatera om idag så tyckte det var onödigt att bara skriva massa ointressant, vilket då detta också är, men kände att det kan ju inte vara helt fel med en liten update åtminstone. 

Men vi låter rubriken tala för sig själv, det känns skönt att bara lägga sig i soffan och slappna av, kolla lite två med en skål popcorn i handen. Sen kommer scrubs och 2½men på 6:an och även ett på 3:an kl 00.00 som man kanske ska se. Får se hur det blir :) 

Vi hörs säkert mer imorgon beroende på om jag inte har annat att hitta på. 

Tisdag

Sitter på bussen påväg hem nu efter denna dag med massa jobb! Inte haft så värst mycket att göra direkt så det har varit ganska drygt faktiskt! Men som vanligt går dagarna fort som bara den, det gillas :) längtar till jag bara kan pusta ut lite och få vara ledig. Men vi hörs mer när jag kommer hem, ska äta och lite så först hade jag tänkt mig. Puss

Lite nytt

Här är det jag fått hem i brevlådan de senaste dagarna, bilderna blev inte dem bästa o blev inte riktigt som jag ville, men ni får vara nöjda. Man ser ju åtminstone vad det är för något :)
Älskar shortsen till max, så sjukt snygga.

Ny design

Hey!
Ledsen för att jag inte uppdaterat något mer idag, men jag har inte direkt känt för att göra det. Och sen har jag fått fixat en ny design av bästa Michaela och det blev såklart riktigt snyggt, så nu är jag nöjd och glad för den äntligen är på plats. Lovade ju igår att visa upp mina short samt linne jag fått med posten, men får se om det görs ikväll eller imorgon.

Vad tycker ni? ;*

Marknad

Sitter i bilen och bloggar från mobilen! Är påväg hem från en marknad, skulle egentligen dit imorgon men vi tog det efter jag slutade jobba istället! Köpte bara en liten väska, lägger nog upp den senare ikväll och så har jag ju fått två paket av de jag beställde som med ska upp i bloggen:) nu vill jag bara hem och få av mina leriga skor, usch hemskt! Efter vi varit hemma och fixat oss i ordning drar jag o familjen ut och äter mat, väldigt mysigt :) hörs ikväll.