Bra text

Hitta killen som älskar dig för den du är, han som kallar dig vacker istället för sexig.
Han som visar vad han känner för dig. Han som vill visa upp dig för hela världen. Han som bara skiter i alla andra tjejer han kan få. Han som ligger vaken bara för att få se dig sova. Han som håller dig i handen framför sina vänner. Han som vänder sig om och ler mot sina kompisar och säger: Det är hon jag älskar!

Godkväll

Kom typ nyss hem från att ha varit borta hela dagen igår o idag, drog ju och jobbade först och sedan blev det hem fort som bara den sen hem till en kompis, drack lite och sen iväg igen för att dra till helsingborgsfestivalen. Var där till halv 1 sen tog vi bussen hem, tur dom hade en extra buss så att man slapp stå en gång till. Så nu fick vi sitta påvägen hem. 

Men felicia drog med mig hem nu, så här sitter vid med varsin dator och tar det lungt, är ganska trött efter jobb, o alla andra händelser. Nu har jag bara en vecka kvar att jobba, och den veckan är inte dålig eftersom jag inte börjar förrens 14.00 känns skönt. 

Skriver nog mer ikväll :) 
Igår var det Joddla med siv, bra ös där.

jobb -> festival

Hej. 
Vet att jag varit seg med min uppdatering men har inte orkat och har faktiskt inte sovit hemma igår natt. Drog nämligen direkt till helsingborgsfestivalen i torsdes, var där till 12 sen drog vi hem till min kompis. Och sen var det ju bara upp o jobba igår igen. Idag ska jag också jobba igen, men nu e det ju bara 4 timmar. Så det klarar jag fint, sen blir det väll hem en runda, göra sig i ordning o sen iväg till helsingborgsfestivalen igen :) 

Ha en bra dag, vi hörs nog imorgon.