hemma

Har nyss kommit hem från min bror då vi firat han lite, blev en snabbis hem om och lämnade lite grejer sen åkte vi vidare dit. Och nu är jag slut, måste nog äta något, har inte gjort de sen frukost. Får bli något enkelt, nudlar kanske. 

Imogon efter jobb blir det förfest sen utgång, de kommer bli najs för då blir det all in ;)

godmorgon

Har precis fått i mig lite frukost och även fixat mig, så blir att sitta här fram till jag ska köra till jobbet runt halv 2. Sen direkt efter jobb drar jag till min bror för att fira han då han fyller 22 today, grattis gamling ;)

 it's getting better ;) lovely

En dag på väla

Varit en hel dag på väla, körde hemifrån med Bea och hämtade upp malin i grevie vid 11 tiden. Så var väll där nere vid kvart i 12 ungefär. Och kom hem för en liten stund sen. Blev några saker, men hittade inte allt för mycket. 

Här är en del av de jag köpte, sen lite annat smått och vanliga baslinne som inte är så intressant.
Men haft en toppendag med tjejerna iaf, en bra torsdag ;)
 
 
 

hahah..

Hahaha, vissa folk måste fan ha slått in huvudet... Och vad tänkte du med då? 
Fick sjukaste fråga nyss, någon slags kortslutning i hjärnan på dig tror jag.
 
kan tydligen inte få något bättre utan måste be om de haha herregud döör

Nytt paket

Kom nyss hem från jobbet och polisen. Så nu ska jag fixa med lite saker sen se vad som händer. Var ett litet paket i brevlådan till mig, innehållande mina två Bareminerals produkter, veilen och foundationen på 9g bättre än de små fjuttiga man får från startkittet på 2g. Kostade 650:- för båda tillsammans så inte alls farligt.

Ung & Bortskämd

Sitter här och gör absolut ingenting, kollar iallafall svenska hollywoodfruar och kollade strax innan det på ung & bortskämd. Det var helt okej väll.

Nu ska jag lägga mig i soffan, vi hörs

Naglarna fixade

Nu har jag precis kommit hem från allt jag skulle göra, fixat ärenden på banken och nu även lagt undan pengar för sparande, känner mig duktig. Sen fixat naglarna, fick nästan tid direkt och jag är supernöjd, fick bli guldtippar. Sen inom och skicka tillbaka ett paket på kiosken och bea hämta ut något ;) Nice. Blev en runda inom EH också och snacka med lite vänner. Nu ska jag chilla resten av kvällen

Fixa lite saker nu

Nej, nu måste jag köra till banken och fixa med lite saker och sen ska jag iväg med Bea och fixa naglarna om vi hittar ett bra ställe, för hittar inte telefon nr dit vi ska göra om där finns tid. 

Fick mitt nya simkort med samma nummer nu också, så äntligen kan jag ringa och smsa igen. Nu är de dock bara telefonen som är de stora dilemmat vart idioten kan ha gjort av den. Men antingen tar vi den lätta vägen eller den svåra som sagt, your choise. Payback is a bitch

Men vi hörs nog senare, nu måste nagalrna bli vid gjorda ser ju skapligt gräsligt ut utan ;)

BareMinerals beställt

Då mitt mineralsmink håller på att ta slut och min veil är slut så fick jag ju beställa två nya (en veil och en foundation) hos Makeupdesign By Sara + dessa är på 8 eller 9g och dem jag har är från ett startpaket vilket bara är 2g så dessa är stora och håller längre. Och jag kan rekomendera dessa. Köp Köp ;) 
 
 
 

2012-08-27

Sitter just nu och letar lite jobb. Behöver tider som fyller upp då jag inte jobbar annars, men lätt är det absolut inte. Men har sökt ett nu ikväll så får se hur det blir. Men det är behövligt ;) 

Lönen kom idag, den var god den. Smaskens, haha nej men måste upp till banken imorgon och fixa ett sparkonto så man kan spara massa mööneey! Sen drar jag kanske och fixar naglarna, vet precis hur jag vill ha dem:D

Nu ska jag nog lägga mig i sängen med datorn, funderar på att ta mini pc:n enklast och smidigast och så ska jag dra igång någon bra film, ska ladda ner några nya hade jag tänkt.