Nouw

Tänkte bara slänga in ett inlägg här att jag byter blogg till HTTP://Nouw.com/daniellabengtsson 
Jag kommer fortfarande ha denna kvar om jag nu inte skulle trivas där. Men tills vidare så är det där jag kommer hålla till. Slut på ledigheten

Åh vad jag avskyr när tiden går så fort när man är ledig och när man sen jobbar går de så sakta. Nu jobbar jag varje dag fram till tisdag kväll och jag hoppas det går fort och att vi har mycket att göra nu dem sista dagarna innan julafton. Jag är sjukt trött idag och sängen är verkligen lockande. 

Men nu ska jag dricka upp kaffet, borsta tänderna och sen köra iväg. 
Ha en bra torsdag :) 
Hon är för söt när hon sover😍


Vårdcentralen

Godmorgon fina ni!
Jag vet att det går väldigt segt med uppdateringen här. Men jag glömmer bort :) sorry

Jag sitter just nu vid datorn, tänkte dra igång ett avsnitt av Geordie shore säsong 9. Och så dricker jag mitt morgonkaffe! Kl 16.00 så har jag tid på vårdcentralen, för jag ska nämligen ta sprutan mot HPV (livmoderhalscancer) man ska ju ta den tre gånger men tar jag den nu innan året är slut så får man dem gratis, så dem andra två tar man nästa år med någon månads uppehåll. Så kan ni göra de, do it. 

Sen får jag se vad som händer, slog in alla julklapparna igår så det är ju redan gjort. Imorgon är de back to work, jobbar då fram till tisdag kväll, inkl hela helgen nu då. Sen är jag långledig och det ska bli så skönt. Slippa jobba jul och nyår, hur underbart :)