tränat

Fredag nu då!
Äntligen kan man väll säga, älskling sov hos mig inatt. Körde och hämtade honom igår efter hans praktik, kollade lite film och så. Sen somnade vi ganska snabbt, vaknade av att min telefon vibrerade, med sms och samtal. Så ja där fick jag ingen mer sömn. Men sen drog babe vid 12 tiden, och jag satt mig vid datorn en stund och kort därefter satte jag igång med lite träning, riktigt skönt känns det efter :) Blev en del och trött o svett blev man allt.


Blir väll en lugn fredag idag och imorgon blir det madison med några vänner och förmodligen förfest någonstans i båstad. Får väll se hur de blir helt enkelt :)

Vill så gärna klippa håret idag också, är verkligen risigt och hemskt. Och även färga håret, men vet dock inte vilken färg, men lär väll bli mörkbrunt. Rött hade varit kul att testa men vet inte om jag vågar haha.

Adrenalin

Godkväll :)
Var precis iväg med mamma och köpte ett promenadband, äntligen säger jag bara. Velat ha det en längre tid nu och har precis testat det, super bra är det :) kommer användas flitigt.

puderpuffar

Är ganska besviken på min beställning med den där neccessären jag beställde, som jag fick hem idag. Trodde faktiskt att den skulle vara större än den jag har nu, men det visades ju att jag hade helt fel i det. Hatar när man beställer och bilden är helt orättvis från verkligheten. Så nu får jag se om jag kan få den där Mary kay, har mailat och kollat så håller tummarna, för den verkar ju vara bra :) 

Köpte även med mig puderfuffar, denna nedan på bilden. väldigt bra när man ska applicera löspuder under ögonen medan man fixar med ögonskuggan så det inte fastnar på basen man lagt för då kan du inte fixera det.