Sorry..

Förlåt för en super kass uppdatering.. Men jag har inte haft någon speciell lust för att vara helt ärlig. Just nu har jag lite annat att stå i som kommer ske framöver, fått ringa samtal, bokat in möte nästa vecka osv.. Det ska bli skönt när detta är ett avslutat kapitel, försöka blicka framåt..Varje dag är en dag man blir påmind,och oavsett vad så kommer de alltid vara så. 

Jobbat hela dagen idag, börjar vanligtvis 10.30, men min kollega behövde komma lite senare så jag började 9.45 istället. Har varit en ganska dryg dag i förövrigt, lite kunder, lite att göra! Typ fått ha massa dötid, men många sånna dagar finns det gott om också. Vi har Reat ut massor av grejer nu, vi tänkte att vi vänder på allt som visas i de krossade fönstret in mot butiken istället och gör en stor Rea skyllt. Perfekt blev det :) Nu blir det nog bara en chill kväll, sen imorgon är det jobb imorgon 10-14 och därefter får jag se om de blir att dra på en fest som var någonstans med en vän. 

Aja vi hörs :) ha de bra!

Vilken fin ljuslykta!!

kika gärna in min tävling där du kan vinna en goodiebag från sminkmärket elf :)

Det är okej att inte orka, eller ha lust att blogga när man har mycket annat att göra!

svar: Åh lider med dig! Trodde att jag hade det precis likadant, tills jag upptäckte att det var en skada, så ska nu få operera för att slippa känna mig tätt, riktigt jobbigt!

Ibland har man ingen lust och blogga
Kom ihåg mig?