dagen

Godkväll alla trogna läsare som besöker min blogg haha, ser att jag har en del trots att jag inte längre kommenterar andras bloggar, kul att ni kikar in. 

Dagen på jobbet har varit så otroligt seg...har knappt varit några kunder och inte heller funnits så mycket att göra. Men nu är jag hemma iallafall och bara 3 dagar återstår. Jag har precis ätit mat och nu ska jag ut och fixa jordgubbarna så man har något gott att äta ikväll. Hoppas er dag varit super :)
 

Trött tjej

Kom inte i säng förrens 1 inatt, bara mig själv att skylla när man skulle upp haha.. Men det gick och nu har jag piggnat till med hjälp av kaffe och frukost. Hoppas dagen flyter bra igenom som igår:) sen när jag kommer hem får jag se vad som händer. Saknar mitt hjärta massor också:( vi hörs sen

jobbsökande & tv

Min kväll har bara varit så lugn som möjligt, suttit och kollat lite jobb på arbetsförmedlingen (fast den sidan är inte till mycket hjälp) men jag har iallafall sökt ett och hoppas att något kan hända. Behöver ju verkligen ett jobb nu och de börjar dra ihop sig och jag blir frustrerad på att inte ha något fast. Så nu blir det att leta vidare och ev söka fler om jag hittar något uttav intresse. 

OS på tvn rullar också förfull, förstår inte hur man har ork eller lust til att kolla på en massa sport? så totalt ointressant så det finns inte. Finns ju annat mycket bättre att glo på, tur jag har datorn igång så jag har något annat att sysselsätta mig med.