torsdag

Igår blev det först jobb och sedan blev det en runda på stan med två vänner, fick med mig en brun utan sol som är värd att testa och hårserum som nog kan vara bra för mitt hår. Måste ju som sagt klippa det snart också. Sen gick vi och åt på graffiti, och satt och snackade massa sen drog jag hemåt. Vid halv 7 tog jag bussen till älskling och där spenderade jag min natt, mysigt. 

Var hemma halv 10 imorse, trött som ett as men gick aldrig och la mig som jag trodde jag skulle göra duktiga mig. Nu väntar jag bara på att pappa kommer hem så jag kan ta bilen ska upp till spisen och käka med en en kompis. Sen blir det hem och kolla BB för hela slanten, det är ju fest i huset ikväll det roligaste att kolla på om dem får in bra med dricka vill säga så de blir lite gång i festen ;)

En dag kräm som funkar perfekt för min hy, men man ska ta den både på dagen och sen på kvällen innan man går och lägger sig, kostar inte många kronor heller men i love it.

twitter

Har haft det ett tag men aldrig varit varken aktiv eller fattat ett skit av det, men ja jag ska försöka va en bra twittrare, men då tycker jag faktiskt att ni ska följa den också annars är det ju meningslöst ;) 

följ mig HÄÄÄÄÄR


Måndag nu vilket innebär ny vecka med nya möjligheter.
Får väll se vad den har för skoj att erbjuda, blir iallafall jobb onsdag och lördag och troligtvis lokalfest på lördag för en vän som fyller 20, men det får jag se då om jag är sugen. 

Och på onsdag efter jobbet så måste jag gå en snabbis i stan och köpa mig hårserum och en topp om den finns kvar vill säga, med fransar nertill.
Aja, ha en bra dag:)

facelook

Bjuder på en bild jag tog nyss, denna gången blev det en bra bild med systemkameran och ingen dålig kvallebild.  Bjuder på dagens look där jag sotat ögonen med svart ögonskugga, syns kanske inte så värst bra på bilden, men det är sjukt snyggt med sotade ögon.