Fredagsmys

Får bli lite fredagsmys framför keeping up with the kardashians och lite glass på det. En ny sort som jag bara måste prova ;)


Godmorgon

Får nog säga godförmiddag istället.. Jag vaknar runt 8 för att min tanke är att gå upp just då även om jag börjar 12.30! If you snooze you lose sägs det ju. Var hur pigg som helst först när man vaknade, sen glömde man snooza om så man vaknade vid 10.. Ja det är ju lite surt! Men har ju inte något att göra nu på fm ändå. 

Äter frulle, och dricker mitt älskade morgonkaffe. Har gjort vid mig så allt är färdigt så om en timme ska jag ta och köra mot jobbet. Får väll kolla någon serie sålänge :) 
Ha en bra dag och en trevlig helg på er, själv ska man jobba imorgon. Tur det bara är 4 timmar!
Bild lånad från google

shopping idag

Bilder på dagens shopping. Är sjukt nöjd med mina nya vår-boots. Kommer ju passa snyggt till min nya jacka också. Sen fick jag ju ett paket från nelly och där låg linnet, läppstiftet #pretty baby och min blush #Cherry blossom från Make up store. Och så vart jag inom apoteket och köpte med mig nässpray och en hudkräm. Till sist var det smyckena armband och ring som jag beställt via jobbet av vår försäljare från Catwalk som också kom idag. Mycket nöjd tjej är jag.