iPhone 6

Jag är så himla nöjd med min nya iPhone 6, den är verkligen toppen. Även om det är samma som alla andra iPhones så är ju designen helt ny, den går mer i stil med samsung. Jag tog ju ett nytt abonnemang också, hade fortfarande kvar på mitt gamla halebop, till juli 2015 men de löste jag mig ur så jag kunde ta ett nytt, kändes lite surt att betala och unna dem pengar för något jag inte fick nytta av. Men nu har jag massa surf också i mitt nya Telia, 6 GB och så fick jag även till 12 månaders Spotify premium.
 
Fick även sålt min iPhone 5s igår, så det var skönt att den såldes så fort.

New in

Godkväll!
Har precis rensat min iphone 5s, återställt allt eftersom den ska säljas till en! Skönt att bli av med den så snabbt då jag idag har köpt en iphone 6, jag är så glad! Och så har jag bytt nummer också så man kan rensa bort en massa skit och att vissa folk inte behöver ha ens nummer. Har även bytt till Telia, hade halebop innan, fixade så jag fick 6GB surf då 3GB inte räcker för mig tydligen haha! Så nu ligger den på laddning och ska göra det hela natten också.

Förövrigt så fick jag med mig lite andra grejer också, en ny väska från ginatricot, ja jag vet igen jag har ju precis köpt en men älskar man allt med mode osv. En ny topp från vero moda och en tröja från odd molly :) Visar er grejerna senare i veckan. 

Godkväll

Sitter just nu och kollar Paradise hotel, och Samir kom precis in, trodde inte han skulle vara med igen men såklart de blir nog bra haha! Dricker lite te också för att få i mig något varmt. Gick bra på jobbet idag förutom att jag fortfarande kände mig väldigt hängig. Men fick sitta där bak och fixa lite, snäll kollega man har :) nu har jag två dagar lediga och imorgon ska jag göra något jag typ verkligen inte vill göra men nu har jag bokat tid för de så då får jag helt enkelt göra det!