31 december

Heey peeps! 
Jag har precis duschat och plattat håret så man får rätt på det till ikväll. Kl 16 någongång kommer min bror och malin hit och så ska vi käka med familjen runt halv 5-5. Och dricka lite innan vi drar i suppose. Sen tar vi bussen 18.50 till Båstad för partyyy honey. 

Är lite kluven om jag ska ha min klänning eller om jag ska ha min diamond bra och ett par leggings och något linne som är lite större som går lite nedför bh:n. Känns ju mer rätt med min klänning, men det regnar och är kallt och ruggit. Ska testa lite olika alternativ så får jag ju se vad det blir :) 
En sak som är säker är ju att det blir dessa skorna jag bär på fötterna ikväll (eller inte jeffreys, men dem ser likadana ut)  dem är ju så nice ;) 

är svart hår rasistiskt..?

För jag tror isåfall jag färgade mig rasist nyss. (skämt å sido)
Jag har precis färgat håret, dadadadam svart blev det denna gång. Vill ju jättegärna ha rött, gjorde inte rätt från början och skulle ju ha blekt det först sedan färgat det rött. Nu körde jag svart så passar det kanoners till min klänning. Blir ju klänning och mina snygga high heels. Helt taggad till imorgon, har pisang ambon, cider och såklart en champagne till 12 slaget, kommer bli så jäkla bra asså.

Mys outfit

Eftersom det är söndag så kör jag en mys outfit. Mina nya byxor från cubus är bara för sköna en dag som denna.