varit hos doktorn

Kom nyss hem efter att ha varit på vårdcentralen, och fy vad varmt det var. Tog ju mega mycket kläder på mig för jag inte skulle frysa o inte riskera att bli mer sjuk, men dem åkte av lika snabbt igen haha.. Riktigt härligt väder ute faktiskt. Men iallafall drog ju till doktorn och tog ett blodprov och det var väll sådär med värdena där, de beror ju delvis på att jag är sjuk så. Sen lyssnade han på mina lungor, o där hörde han iaf lite att det inte var okej. Sen kolla han min hals men hade ingen halsfluss, har ju knappt kunnat sova inatt så ont i halsen jag haft. Men jag fick iallafall med mig pencilin hem, och köpte även med mig hostmedicin. Kan nog behövas så man slipper hostan =) Ska ta kåvepenin 3 gånger dagligen i 7 dagar, puh.. jag som hatar medicin o tabletter överhuvudtaget..

Försöka sova

Tänkte ja skulle försöka mig på att sova lite nu, har blivit värre i halsen nu också och även ont i lungan, och kan inte ens prata så hes jag är.. Jag som trodde och kände jag var på bättringsvägen, men ikke. Ska till doktorn imorgon iallafall och se om jag behöver någon pencilin..

Uppdaterar mer imorgon. Så vi hörs då
Och jag saknar mitt hjärta massor :((

Godnatt, sov gott!

blogg.se appen

ÄNTLIGEN så finns den efterlängtade blogg.se appen till iphone, har väntat i evigheter på att den skulle komma, för det blir så mycket enklare att mobilblogga när man inte är hemma. Vad tycker ni om appen? ;)