en runda till stan

Körde in en sväng till stan för att skjutsa mamma till tågstationen, då hon åker till mormor i DK idag och stannar tills på söndag. Sedan åkte jag och fixade lite nödvändiga saker och handlade kyckling som jag tänkte göra ikväll, men eftersom pappa fick sticka iväg och jobba igen då de var mycket olyckor ute på vägarna så får de bli hamburgare istället som han köper med hem när han väl ska hem. Är sjukt hungrig har inte ätit sedan imorse nämligen men jag får stå ut lite till och äta några pepparkakor till så klarar jag mig ;) 

Sitter här i min ensamhet och kollar big brother, är ju sista dagen idag.. Kommer bli väldigt tomt efter ikväll, eftersom jag följt det slavisk på 24/7. Slår ju alltid igång det efter jag kommit hem från jobb när jag startar upp datorn, har ju alltid det i bakgrunden. Dock så har flertalet av dem färgstärka personerna redan rykt, två av dem pga regelbrott, men men. Idag är det iallafall final och en kommer ut med 1 milleee, fy fan hade gärna suttit instängd i tre månader för dem pengarna, dock så ska dem ju skattas så det är inte lika roligt hälften försvinner ju nästan haha ;) 

Aja hoppas ni har en bra dag, har haft mina två dagars ledighet imorgon är det jobb igen. Tur jag inte börjar förrens 10.30. Sen ledig lördag och jobbar söndag igen :) Goa pengar.Kom ihåg mig?