Glossybox Juli

-Här kommer en försenad glossybox från juli, glömt lägga upp innehållet-

ELISABETH
MOTT - Smooth shadow creamy eye pencil
Krämig ögonskuggspenna i geléform som är enkel att applicera och sitter hela dagen tack vare dess vattenfasta formula. Den ljusa, lystriga pärlfärgen ger en pigg och vaken blick. Markera ögonen med en tjock linje eller använd pennan på hela ögonlocket som en ögonskugga - ensam eller under din puderögonskugga för extra mycket pigment och hållbarhet.
Pris originalstorlek 139:- 

BELLAPIERRE COSMETICSMineral lipstick
Bellapierre lanserar nya härliga färger med mineralläppstift som är gjorda av naturliga vaxer, mineralpigment och innehåller skyddande antioxidanter. 
Pris originalstorlek 229:-/3,5 g

SECHE VITE - Dry fast top coat
Världens mest prisade topplack som får ditt nagellack att torka snabbare, hålla längre och få en högglansig finish. Seche Vite ska ALLTID appliceras på vått nagellack, bra att veta är också att formulan är tjockare än de flesta andra märken.
Pris originalstorlek 129:-/14 ml

TEEEZ TREND COSMETICS - Beautiful flat stiff brush
Sminkpensel i fantastisk snygg design som passar både puder- och krämögonskugga. Den ger ett fint resultat utan skarpa kanter tack vare borstens mjuka hår och rundade form.
Pris originalstorlek 179:-

CLAUDIA COSMETICS - Color nails
Ett snabbtorkande, hållbart och högglansigt nagellack som ger naglarna intensiv färg och en snygg och jämn finish med en följsam borste och smidig flaska. Ett somrigt nagellack perfekt för både vardag och fest!
Pris originalstorlek 19:-/stKom ihåg mig?