Godkväll

Just nu sitter jag och gör absolut ingenting, dricker en kopp kaffe och lyssnar på musik. Något som piggar till en lite, och är ju hur uttråkad som helst också. Funderar på att starta ett avsnitt av OTH, det är verkligen en av dem bästa serierna jag sett, älskar verkligen den och har man väl börjat kolla ett avsnitt så vill man bara fortsätta. Men är ju på säsong 8, och har bara några få avsnitt kvar där. Sen får man väll vänta ett bra tag tills det kommer in säsong 9.

På tal om annat, måste verkligen varit surt för dem som drog till malmö idag för att kolla rihanna konserten.. Jag hade blivit pisslack om jag stått där i 5 - 12 h och köat och sedan får ett besked en timme innan den börjar att den blir inställd pga rihanna insjuknat. Helt sick är det vekligen!

Nu ska jag inte babbla på mer, Michaela har förresten börjat på min header lite också och ska kika lite mer på den ikväll, så kanske har den om inte så länge till. Min blogg har ju krånglat till sig lite, så lite förändring ska bli skönt även om det inte blir så stor. Men lite gör skillnad :)