GLOSSYBOX JUNI

NAOBAY - Protective Schampoo & Shower Gel
Kombinerat schampo och duschkräm med 99 procent naturliga ingredienser. Innehåller bland annat lugnande och revitaliserande kamomillextrakt. 
Originalprodukt 165 kr / 250 ml

NAKED LIPS - Organic Lip Balm, Sea Buckthorn
Läppbalsam som innehåller havtornsolja och apelsinolja som ger både näring, fukt och ljuvlig doft! Innehåller 99 procent ekologiska och 100 procent naturliga ingredienser. 
Originalprodukt 42 kr/st

FÄRG - Kajalpenna/Inliner
Mjuk ögonpenna som fnns i svart och vit - du får prova en av dessa. Rama in ögonen och sudda ut svärtan till en sotig lock, eller lägg den ljusa pennan på vattenlinjen för större och piggare ögon!
Originalprodukt 99 kr/st

BENEFIT COSMETICS - They're Real! Mascara
Kolsvart mascara som ger längd och volym samt böjer, fixerar och sepererar fransarna. Dina fransar får en spektakulär wow-effekt. En mascara som är beyond belief!
Originalprodukt 215 kr/8,5g

NIVEA - In-Shower Body Milk
Upptäckt det nya sättet att återfrukta kroppen - i duschen! Applicera efter rengöring på våt hud, låt verka några sekunder och skölj av. Sedan är du redo att klä på dig och du behöver inte återfruktande lotion efteråt. 
Originalprodukt 65 kr/250 ml

SCHWARZKOPF PRO - BC Oil Miracle Finishing Treatment - Bonus!
Vårdande hårolja som ger glans och motverkar frissighet - innehåller även värmeskydd. Appliceras i fuktigt hår som vård/värmeskydd eller i torrt hår som vård/glansgivande finish!
Originalprodult 249 kr/100 ml



Kom ihåg mig?